50% Zbritje në konsultën nutricioniste + gratis vizitën mjekësore specialistike

Çmimi

20

Vlera

40 €

Zbritje

50%

Kurseni

20 €

Kushtet

  • Kuponi mund të shfrytëzohet nga 30.10.2020 deri më 29.11.2020
  • Shkarkoni aplikacionin e Grouper Kosova për Android dhe iOS dhe shijoni blerjen
  • Ju mund t'a tregoni kuponin për këtë ujdi nga telefoni mobil ose tableti juaj (nuk është e detyrueshme t'a printoni)! 
  • Caktimi i terminit është obligativ. Terminin mund t'a caktoni në numrin 044/244-693
  • Nëse nuk e përdorni kuponin, fondet për të nuk mund të rimbursohen

Përshkrimi

Në konsultën nutricionistike përfshihen:

Mbatja në peshoren speciale TANITË ( ku merrni informata për 9 parametrat e juaj truporë: peshën trupore, masën muskulore trupore, masën dhjamore trupore, Body mas indexin, tonusin e muskujve, metabolizmin bazal, moshën tuaj metabolike, masën e eshtrave dhe yndyrnat viscerale).

Konsultat dhe këshillat rreth ushqyerjes së shëndetshme, stilit dhe jetës së shëndetshme. Kurse kontrolla mjekësore përfshin:

 mbatjen e tensionit të gjakut * kontrollën( egzaminimin) e veshëve me OTOSKOP. * auskultimin e mushkërive * mbatjen e saturimit të gjakut ( oksigjeni në gjak ).

Human Plus ka të angazhuar një staf profesional me përvojë shumë vjeqare dhe të motivuar që të kryejë në mënyrën më të mirë shërbimet ndaj të gjithë pacientëve.
Human Plus është në shërbimin tuaj në këto drejtime: - Nutricion - Testi Intolerancës & Testi Epigjenetik - Biokimi - Hematologji - Mikrobiologji - Parazitologji - Gjinekologji dhe - Pediatri.
Ne përdorim teknologjinë më të re të prodhuesit me renome botërore të markës “Roche” që të gjithë pacientëve tanë të ju sigurojmë rezultate me saktësi të lartë të analizave.Ne kemi një kuadër shumë profesional dhe posedojmë pajisjet e teknologjisë së fundit, ne jemi të gatshëm për diagnostifikimin dhe trajtimin e problemeve shëndetësore gjinekologjike, si ato të pubërtetit ,të, sëmundjeve seksuale , infeksionet , çrregullimet e ciklit menstrual , monopauza etj.

  • Blerja e kuponave bëhet vetëm përmes faqes së Grouper`it !
  • Grouperi nuk mban asnjë përgjegjësi për shërbimin/produktin.
  • Nëse ju propozojnë të paguani në vend, Ju lutemi na informoni Këtu.
Ende nuk ka komente për këtë ujdi. Bëhu i pari që komenton.
Për të shkruar koment duhet të jeni të kyqur. Kyquni Këtu.